Home / Rheden-Regiobode / Praise-avond in Dieren

Praise-avond in Dieren

DIEREN – Op zaterdag 10 november houdt de Evangelische Gemeente in Dieren weer een praise-avond. Het thema van de avond is Alles Goed? “Dat is een kreet die we met elkaar vaak gebruiken. En als het antwoord dan ineens anders is dan ‘jazeker!’wordt het soms ineens ongemakkelijk”, aldus de organisatie. Spreker deze avond is Bert Verkerk en er staat ook weer een enthousiast praisekoor met combo. De zangavond begint om 19.30 uur en wordt gehouden aan de Mr. Aalbersestraat 26 in Dieren.

Lees ook

Herfstwandeling door Veluwezoom

RHEDEN – Een gids van Natuurmonumenten verzorgt zondag 4 oktober een wandeling door Nationaal Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.