Home / Rheden-Regiobode / Posbank Kerstwandeling

Posbank Kerstwandeling

RHEDEN – Op zaterdagmiddag 22 december vindt de eerste Posbank Kerstwandeling plaats. Deelnemers wandelen 2,5 kilometer over de Veluwezoom en komen dan langs vijf mini-voorstellingen. De organisatie is in handen van de Rotaryclub Rheden-Rozendaal.

Het doel is ‘samen genieten van deze bijzondere tijd van het jaar en geld ophalen voor drie (lokale) goede doelen: Het Duynhuis, Stichting Ons Raadhuis en Natuurmonumenten’. De voorstellingen zullen bestaan uit toneel, muziek, zang en dans. De start van de wandeling is tussen 14.00 en 17.00 uur bij het Posbankpaviljoen. Het eindpunt is de Rhedense Schaapskooi. Bussen brengen de wandelaars vanaf een centrale parkeerplaats naar het startpunt. De wandeling zal zo’n anderhalf uur in beslag nemen. De kaarten kosten 1 euro voor kinderen en 5 euro voor volwassenen en zijn inclusief een kleine attentie.

www.deposbankkerstwandeling.nl

Lees ook

Spreekuur huurdersvereniging

GEM.RHEDEN – Op maandag 21 september hervat de Huurdersvereniging Rheden zijn spreekuur in Dieren. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.