Home / Rheden-Regiobode / Pop-up Store voor definitieve plannen winkelcentrum Dieren

Pop-up Store voor definitieve plannen winkelcentrum Dieren

DIEREN – Diderna 7 in Dieren is op donderdag 1 november tijdelijk ingericht als een winkel, als een pop-up store. Belangstellenden kunnen daar de definitieve plannen voor de herinrichting van het Winkelcentrum Dieren bekijken.

In mei was er ook een pop-up store. Toen kon iedereen reageren op de schetsontwerpen. Nu zijn de ontwerpen uitgewerkt naar definitieve plannen. Naar aanleiding van de gemaakte opmerkingen zijn de plannen op een aantal punten aangepast. Zo zijn de inrichting van het Ericaplein en de situering van de markt veranderd, is het plein met de beren aangepast en is de groeninvulling gewijzigd. Verder komt er een plek voor optredens. Omwonenden en winkeliers zijn uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de pop-up store. Op het winkelcentrum staan sandwichborden die de pop-up store aankondigen voor het winkelend publiek. Op 1 november zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. De pop-up store is open van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Lees ook

Meedenken over woningen in oude kleuterschool Dieren

DIEREN – De gemeente Rheden ziet mogelijkheden om woningen te realiseren in de voormalige Willem …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.