Home / Brummen-Regiobode / Picknicktafels voor Zwieb Prins

Picknicktafels voor Zwieb Prins

BRUMMEN – Vijfentwintig jaar was hij het gezicht van Dierenpark ‘t Goor in Brummen. Op 1 augustus nam Zwieb Prins vanwege problemen met zijn gezondheid afscheid van het park en droeg het stokje over zijn opvolgster Annie Motten.

Bij dit afscheid kreeg Prins van de Stichting Vrienden van Dierenpark ‘t Goor de toezegging dat tegenover zijn woning een aantal picknicktafels geplaatst zou worden. Op één ervan zou een plaquette bevestigd worden waarop de verdiensten van Zwieb tot uitdrukking worden gebracht. In de afgelopen week zijn de tafels geplaatst door Gelderland Hekwerken in samenwerking met de gemeente Brummen, die ook een deel van kosten op zich heeft genomen.
De Stichting Vrienden van Dierenpark, die jarenlang in goed overleg met beheerder Zwieb en de gemeente Brummen zeer veel projecten in en rond het park heeft ondersteund, stopt per 1 januari 2019. Een nieuwe stichting zal de ondersteuning voortzetten. De Stichting Vrienden van Dierenpark ‘t Goor dankt eenieder voor de steun in de afgelopen jaren voor het behoud van het park.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.