Home / Belangrijk / Pianoconcert Mateo Barbagelata

Pianoconcert Mateo Barbagelata

DOESBURG – Zondagmiddag 2 december treedt bij Podium Acanthus te Doesburg de jonge pianist Mateo Barbagelata op. Hij speelt drie werken van bekende componisten. Hij begint met de Fantasie in C klein van Mozart. Na Mozart volgt de Pianosonate 1-X-1905 van de Tsjech Janáček. Het tweede deel van de sonate is een marche funèbre, een dodenmars. Het werk Albaicín van de Spaanse componist Albéniz verwijst naar de oude Moorse wijk van de Spaanse stad Granada. De concerten beginnen om 13.30 en 15.00 uur en duren 30 minuten. Tijdens de concerten is er geen inloop.

Tel. 0313 – 484176
podium@acanthus.demon.nl

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.