Home / Rheden-Regiobode / Optreden Mandolineorkest

Optreden Mandolineorkest

VELP – Vrijdag 30 november om 15.00 uur geeft het Mandolineorkest Tremolo Arnhem een optreden bij Ons Raadhuis in Velp. Het repertoire is afwisselend en de leden van dit unieke orkest zijn allemaal even virtuoos. Het geluid van de mandolines en de andere snaarinstrumenten is onweerstaanbaar en geeft soms een diep nostalgisch gevoel. Het orkest bestaat uit tien mensen die vijf mandolines, twee gitaren, één contrabas, één mandola en één mandoloncello bespelen. De toegang bedraagt 3 euro.

Lees ook

Onderzoek naar uitkijktoren in uiterwaarden bij Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden wil een uitkijktoren plaatsen in de uiterwaarden van het dorp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.