Home / Rheden-Regiobode / Optreden Mandolineorkest

Optreden Mandolineorkest

VELP – Vrijdag 30 november om 15.00 uur geeft het Mandolineorkest Tremolo Arnhem een optreden bij Ons Raadhuis in Velp. Het repertoire is afwisselend en de leden van dit unieke orkest zijn allemaal even virtuoos. Het geluid van de mandolines en de andere snaarinstrumenten is onweerstaanbaar en geeft soms een diep nostalgisch gevoel. Het orkest bestaat uit tien mensen die vijf mandolines, twee gitaren, één contrabas, één mandola en één mandoloncello bespelen. De toegang bedraagt 3 euro.

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.