Home / Doesburg-Regiobode / Opgeven oudejaarsdrive bridge

Opgeven oudejaarsdrive bridge

ANGERLO – Bridgeclub Angerlo houdt op vrijdag 28 december een oudejaarsdrive met uitgebreid stamppotbuffet. De drive begint om 14.00 uur in Centrum De Meent in Angerlo. Er worden twee keer vijf ronden van twintig spellen gespeeld. De prijsuitreiking is om 22.00 uur. Zoals elk jaar zijn er aantrekkelijke prijzen beschikbaar. Opgeven kan via de website www.nbbclubsites.nl/club/7069, via bcangerlo@gmail.com of via tel. 0313 – 473869. Dit graag onder vermelding van naam en naam van de bridgepartner. De kosten bedragen 20 euro per persoon.

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.