Home / Brummen-Regiobode / Opfriscursus voor buurtbussers

Opfriscursus voor buurtbussers

BRUMMEN – De leden van de Buurtbusvereniging Brummen- Leuvenheim hebben hun kennis van de wegenverkeerswetgeving woensdagavond 31 oktober in ‘t Buurthuis Leuvenheim grondig opgefrist. Na toekenning van een behoorlijk financieel bedrag door de actie Hart voor de Achterhoek van de Rabobank deze zomer, werd besloten om een deel hiervan te besteden aan een avond met een educatief karakter. Hiertoe werd een beroep gedaan op Ronald Leverink van Rijschool Voskamp, die een verhelderende uitleg gaf over diverse ‘knelpunten’ op de route van de BBL. Tevens besteedde hij aandacht aan de laatste actuele veranderingen / artikelen van de wegenverkeerswet. Resumerend kan worden teruggezien op een bijzonder leerzame avond welke door de overgrote meerderheid van de leden werd bezocht. Allen ontvingen tenslotte een overzichtelijk boekje om de laatste wijzigingen en aanvullingen van de verkeersregels nog eens door te nemen.

Lees ook

Nieuw bestuur Lokaal Belang

BRUMMEN – Lokale partij Lokaal Belang in de gemeente Brummen heeft twee nieuwe bestuursleden. Sandra …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.