Home / Brummen-Regiobode / Omgaan met hoge onzekerheid

Omgaan met hoge onzekerheid

BRUMMEN – Onno de Bruin houdt woensdag 14 november van 19.30 tot 21.00 uur een lezing over omgaan met hoge onzekerheid in Plein Vijf in Brummen. De Bruin neemt toehoorders mee in een leven waarbij hoge onzekerheid het ‘gewone’ leven beïnvloedt. Deze lezing geeft een inkijk in het leven van iemand die door onzekerheid kan ontsporen, inzage in de gevoelens die heersen in zo iemand, maar ook stappen die hij of zij kan zetten om meer grip te krijgen en beter toegerust in het leven te kunnen staan. In het bijzonder is de lezing bedoeld voor mensen die het begrip niet kennen, mensen met hoge onzekerheid, naastbetrokkenen, professionals en mensen die bijvoorbeeld met probleemjongeren werken. De deuren staan vanaf 19.00 uur open. De lezing wordt aangeboden in samenwerking met Stichting Welzijn Brummen en de Vrijwilligerscentrale. Opgeven kan via tel. 0575 – 561988 of e-mail j.devries@welzijnbrummen.nl.

Lees ook

Workshop Mantelzorger in balans

BRUMMEN – Knooppunt Mantelzorg Brummen organiseert de workshop Mantelzorger in Balans. Deze bestaat uit vijf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.