Home / Rheden-Regiobode / Noodklok voor het klimaat

Noodklok voor het klimaat

DIEREN / SPANKEREN – Op de dag dat de internationale klimaatconferentie in Polen plaatsvindt, zaterdag 1 december, zullen veel kerken de noodklok luiden om aandacht te vragen voor het opwarmen van de wereld. Een wake-up call voor politiek leiders en alle inwoners. De noodklok voor het klimaat is een initiatief van Greenpeace: ‘Laten we ons realiseren dat het letterlijk en figuurlijk 2 voor 12 is.’ Het initiatief heeft de steun van het landelijke netwerk van Groene Kerken en Kerk in Actie. In Dieren zal van 11.58 tot 12.00 uur de klok luiden bij de Protestantse Gemeente Dieren in de Ontmoetingskerk. Ook in Spankeren wordt in de Petruskerk op deze tijd aan het touw van de klok getrokken.

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.