Home / Brummen-Regiobode / NK Klaverjassen in Hoenderloo

NK Klaverjassen in Hoenderloo

HOENDERLOO – Op de eerste zondag van november vonden in Hoenderloo, onder auspiciën van de Kaart Bond Nederland, de Nederlandse Kampioenschappen Klaverjassen voor Koppels, Amsterdams systeem, en Jokeren plaats. Het was een geslaagd kampioenschap met een bezetting van 72 koppels (36 tafels) bij het klaverjassen, een record in het bestaan van de Kaart Bond Nederland.

Kampioenen bij het Klaverjassen werden de dames Anneke Suurling en Christa Lowes uit Winschoten/Scheemda (Groningen). Zij werden kampioen met een score van 10910 punten, een gemiddelde score van 1818 punten per partij van zestien spellen.
Tweede werd het koppel Wim Muusse en Stephan van Beek uit Nijkerk / Huissen (10879 punten) en derde de heren Jan Janssen en Geert Smeenk uit Heteren (10826 punten). Bij het jokeren werd Petra Martens uit Elst (Gld.) kampioen met een score van 122 punten. Volgend jaar op 3 november 2019 kan er weer om de titel gestreden worden.

www.kaartbondnederland.nl

Lees ook

’60 Km/uur is mooi begin voor veiliger weg langs kanaal’

Buurtbewoner blij met eerste stappen in verkeerssituatie LIEREN – Laat het grote plan even los, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.