Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe Prins der Nölers

Nieuwe Prins der Nölers

DIEREN – Het komende carnavalsseizoen is Marcel Verhaaf uit Dieren de prins der Nölers. Hij werd zaterdag in Theothorne gepresenteerd als Prins Marcel de Eerste. Hij wordt bij de uitoefening van zijn ambt in het zottenrijk van Zwieren bijgestaan door Adjudant Robin Messink en Hofdame Lisa. Die onthulling geschiedde overigens pas nadat Prins Erwin en Adjudant Sico, die het voorbije seizoen op eminente wijze waren voorgegaan in de leut en polonaises, de scepter hadden overgedragen. Bij de gelegenheid van hun aantreden, ontvingen Marcel, Robin en Lisa uit handen van Patrick Peters van Polysport de sleutel van de Nölerburcht. Het carnaval zelf vieren de Nölers immers daar.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.