Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe beursstand Aeres MBO

Nieuwe beursstand Aeres MBO

VELP – Een mysterieuze groene box, dát is de nieuwe beursstand voor Aeres MBO. Aeres heeft mbo-locaties in Velp, maar ook in Barneveld, Almere, Dronten, Ede, Emmeloord en Nijkerk. Tijdens de Studie Experience in Zaandam beleefde de box zijn primeur. Hij is nogal opvallend in zijn groene felle kleur met een grote pijl erboven.
Enter the GreenBox! nodigt jongeren uit in de groene box te komen. In de stand draait een kort filmpje over de opleidingen van Aeres MBO en jongeren kunnen een leuke online quiz spelen. Het uiteindelijke doel van de stand is de belangstellenden persoonlijk uit te nodigen voor de open dagen van de locaties.
Aeres MBO Velp biedt opleidingen aan zodat jongeren werk kunnen maken van hun groene en creatieve skills. Op donderdag 15 november is de eerste Velpse informatieavond voor mbo. Tussen 17.00 en 20.00 uur staan docenten en studenten klaar in de school om vragen te beantwoorden.

www.aeresmbo-velp.nl

Lees ook

Opbrengst collecte nierstichting

DE STEEG – Van 13 tot en met 20 september vond in De Steeg de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.