Home / Brummen-Regiobode / Nieuw logo voor MAV Mondolia

Nieuw logo voor MAV Mondolia

OOSTERHUIZEN – Na 71 jaar heeft Muziek- en Amusementsvereniging Mondolia uit Oosterhuizen een nieuw logo in gebruik genomen. Tijdens de ledenvergadering op maandag 12 november heeft voorzitter Hugo Hoitink het logo onthuld.

De vereniging vond het tijd worden voor een nieuw logo, dat beter aansluit bij de vereniging en uit tekst met afbeeldingen bestaat. Met een druk op de knop en onder tromgeroffel werd het logo maandag op een beeldscherm aan de leden getoond. Het werd met applaus ontvangen. Daarna was er voor elk lid van de vereniging een tompouce met het nieuwe logo, waar lekker van werd gesmuld.
Sociale media zijn niet meer weg te denken in de huidige tijd. Dus Mondolia doet daar ook aan mee. Zo heeft de vereniging een website. Deze is ook in een nieuw jasje gestoken. Er is met meer kleur gewerkt dan in de oude versie. De inhoud is ongeveer gelijk gebleven. Op www.mondolia.nl is het resultaat te zien. Er wordt al geruime tijd gebruik gemaakt van een facebookaccount (Muziek- en amusementsvereniging Mondolia), maar een Instagramaccount ontbrak nog. Dus heeft de vereniging sinds de ledenvergadering ook een instgramaccount. Het account is: mavmondolia. En filmpjes van de uitvoering staan op een eigen Mondolia-youtube-kanaal. Mondolia gaat op het gebied van sociale media dus ook met de tijd mee.
De data van de uitvoeringen in 2019 is inmiddels ook bekend. Deze worden op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 gehouden in Het Boshuis, Kerkweg 2 in Klarenbeek. In januari zal de kaartverkoop weer van start gaan.

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.