Home / Brummen-Regiobode / Nieuw atelier van Verdandi in Loenen

Nieuw atelier van Verdandi in Loenen

LOENEN – Onlangs werd het startschot gegeven voor de wederopbouw van ’t Atelier van zorgorganisatie Verdandi in Loenen. Aan de Hoofdweg 124 stonden cliënten, ouders, begeleiders, directie, eigenaren en lokale aannemer samen stil bij dit moment.

In juni 2017 woedde er een flinke brand in ‘t Atelier, de creatieve werkplaats van Verdandi. Gelukkig deden zich geen persoonlijke ongelukken voor, maar het hele gebouw ging wel in vlammen op en de inventaris en werkstukken gingen verloren. Voor alle betrokkenen was dit een heftige gebeurtenis. Gelukkig vonden de cliënten snel een tijdelijke werkplek bij de Ruitershoeve in Warnsveld. Inmiddels zijn er herbouwplannen gemaakt voor ‘t Atelier. Op de fundamenten aan de Hoofdweg in Loenen wordt een nieuw atelier gebouwd. De planning is dat het ‘t Atelier in maart 2019 in gebruik kan worden genomen.

Lees ook

Workshop Mantelzorger in balans

BRUMMEN – Knooppunt Mantelzorg Brummen organiseert de workshop Mantelzorger in Balans. Deze bestaat uit vijf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.