Home / Rheden-Regiobode / Netwerkborrel over hokjesdenken

Netwerkborrel over hokjesdenken

RHEDEN – Het Netwerk Informele Ondersteuning houdt op woensdag 21 november van 15.30 tot 17.00 uur een bijeenkomst in Ons Huis in Rheden. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij een vrijwilligersorganisatie in de vrijwillige thuishulp, actief is bij een buurtinitiatief, een kerk of levensbeschouwelijke organisatie in de gemeente Rheden of Rozendaal. Dit keer is het thema hokjesdenken. Iedereen kent het wel: een eerste indruk is zo gemaakt, maar gun je iemand een tweede indruk? Hoe pak je dat aan? Onder leiding van Carla Rosink gaan aanwezigen het daar samen over hebben. Om 15.15 uur is de zaal open en om 15.30 start het programma. Aanmelden kan bij mevrouw Margret Goossen via tel. 026 – 4976371 of m.goossen@rheden.nl.

Lees ook

Herfstwandeling door Veluwezoom

RHEDEN – Een gids van Natuurmonumenten verzorgt zondag 4 oktober een wandeling door Nationaal Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.