Home / Rheden-Regiobode / Natuurwerkdag Zwembad Beekhuizen

Natuurwerkdag Zwembad Beekhuizen

VELP – De vrijwilligersgroep van Zwembad Beekhuizen gaat op zaterdag 3 november tijdens de Natuurwerkdag weer aan het werk op het natuurterrein van voormalig Zwembad Beekhuizen. Iedereen die wil meehelpen is dan welkom. “Een dagje meehelpen in de natuur en lekker actief bezig zijn. ‘s Middags ga je met voldaan gevoel naar huis. En het is nog gezellig ook”, zo promoot de groep de activiteit. De vrijwilligers verzamelen op voormalig openlucht Zwembad Beekhuizen om 10.00 uur aan de Beekhuizenseweg 91 in Velp. De dag eindigt rond 14.00 uur. Tussendoor is er pauze met koffie, thee en soep. Neem zelf brood en handschoenen mee. De groep gaat op het terrein van het oude openluchtzwembad aan de slag met het herstellen van een takkenril, snoeien, blad opruimen en andere klusjes. Aanmelden kan via de site www.natuurwerkdag.nl.

Lees ook

Spankerense bedrijven hebben zaken op orde

SPANKEREN – De ondernemers op bedrijventerrein Spankeren hebben hun zaken goed op orde. Dat bleek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.