Home / Rheden-Regiobode / Muziekavonden over Bachs Cantates

Muziekavonden over Bachs Cantates

VELP/ROZENDAAL – Dominees Janneke Bron en Frans Ort verzorgen ieder een avond rondom de cantates van Bach. Op maandag 12 november bespreekt Janneke Bron in de Serre van Rozendaal cantate 106 Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit, die de bijnaam Actus Tragicus draagt. Het is één van de oudste cantates van Bach, vermoedelijk geschreven voor een begrafenis. Treurmuziek van zeer grote schoonheid, waarin het eeuwige leven centraal staat. Op maandag 10 december zal Frans Ort in het Weinachtsoratorium duiken. Dan wordt intensief geluisterd naar muziek uit de onvergetelijke cantates. Iedereen die van de muziek van Bach wil genieten is van harte uitgenodigd. Voorkennis is niet vereist. Beide avonden duren van 20.00 tot 22.00 uur.

www.pknvelp.nl

www.kerkvanrozendaal.nl

Lees ook

Spreekuur huurdersvereniging

GEM.RHEDEN – Op maandag 21 september hervat de Huurdersvereniging Rheden zijn spreekuur in Dieren. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.