Home / Nieuws / Mourad el Ansari sterkste bouler bij Boul’Animo

Mourad el Ansari sterkste bouler bij Boul’Animo

DIEREN – Onlangs werd bij Jeu de Boules-vereniging Boul’Animo in Dieren het clubkampioenschap gespeeld in het Tête à Tête. Bij deze moeilijke spelvorm is er geen mogelijkheid dat een teamlid je kan helpen te winnen. Iedere deelnemer is volledig op zichzelf aangewezen. Na zes voorrrondes bleek dat Mourad el Ansari en Günter Kuzorra ongeslagen waren gebleven. In de halve finales namen zij het op tegen Johnny Saalmink en Peter Hietbrink, die elk vijf partijen in de voorronde hadden gewonnen. Mourad behield zijn ongeslagen status, terwijl Günter nipt zijn meerdere moest erkennen in Peter. Ook de finale was een enerverende partij. Uiteindelijk veroverde Mourad met 13-6 de titel en de eerste prijs.

Lees ook

Rhedense fotojournalist krijgt klappen tijdens zijn werk

RHEDEN – Fotograaf Roland Heitink uit Rheden, eigenaar van Persbureau Heitink en de website GelreNieuws, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.