Home / Brummen-Regiobode / Middag voor hoogsensitieve kinderen

Middag voor hoogsensitieve kinderen

BEEKBERGEN – Op woensdag 21 november vindt van 15.00 tot 16.30 uur een middag voor hoogsensitieve kinderen plaats in Het Engelenhuis aan de Lage Bergweg 41-2 in Beekbergen. Deze middag is bedoeld voor kinderen die vaak meer met de gevoelens en behoeften van een ander bezig zijn dan met die van henzelf. Deze gevoeligheid wordt hoogsensitief genoemd. De kinderen zijn fijngevoelig voor rechtvaardigheid, eerlijkheid en sfeer. Deze kwaliteiten en gevoeligheden kunnen een uitdaging zijn voor henzelf en hun gezin. In een veilige, ontspannen setting worden er, naast meditaties, opdrachten en creatieve- en doe-oefeningen, veel ervaringen uitgewisseld. Opgeven kan tot dinsdag 20 november via tel. 06 – 15491010 of cordulaschulze@home.nl.

Lees ook

OVE voelt zich gepasseerd in discussie over kleur van Piet

EERBEEK – De Ondernemersvereniging Eerbeek voelt zich gepasseerd door het gemeentebestuur, dat vorige week bekendmaakte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.