Home / Doesburg-Regiobode / Meet-Up voor werkzoekenden

Meet-Up voor werkzoekenden

DOESBURG – Op donderdag 22 november is er in de bibliotheek van Doesburg van 10.00 tot 12.00 uur een bijeenkomst voor werkzoekenden. Zij kunnen dan samen met andere deelnemers aan de slag om hun zichtbaarheid op sociale media te verbeteren. Ze leren hun online profiel te verbeteren en netwerk uit te breiden, zodat werkgevers ze makkelijker kunnen vinden. Dit alles natuurlijk met als doel uitgenodigd te worden voor een gesprek. Bibliotheek West-Achterhoek organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met Stichting De Broekriem. De begeleiding is in handen van getrainde bibliotheekmedewerkers. Belangrijk is om tijdens de workshop een eigen (uitgeprint) cv mee te nemen. Deelnemen is gratis. Er zijn maximaal vijftien plaatsen. Aanmelden kan via 0314 333445 of via www.biebnieuws.nl.

Lees ook

Appartementen Kraakselaan verkozen tot Ruwe Diamant van Doesburg

DOESBRUG – Het appartementencomplex aan de Kraakselaan in Doesburg is verkozen tot Ruwe Diamant van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.