Home / Brummen-Regiobode / Meer kleur in Hoenderloo

Meer kleur in Hoenderloo

HOENDERLOO – Op diverse plekken in Hoenderloo zijn zaterdag bomen geplant tijdens de tweejaarlijkse doedag. De Apeldoornse dorpsraden hebben de handen ineen geslagen om meer kleur in de dorpen te brengen.

De dorpsraden zijn in de afgelopen maanden uitgedaagd om zelf met voorstellen te komen voor het verbeteren van het openbaar groen. In Hoenderloo zetten vrijwilligers, samen met wethouder Wim Willems, de eerste boompjes in de grond. Er waren weer heel wat vrijwilligers die ook veel andere klussen hebben aangepakt, zoals snoeiwerkzaamheden, papier prikken, plantjes poten, schoffelen, bladblazen, schoonmaken en plaggen steken voor de nieuwe plaggenhut die gebouwd wordt door vrijwilligers.
De organisatie van deze dag was in handen van de Hoenderlose Zaken Vereniging (HZV) die ook materiaal beschikbaar stelde. De dag begon frisjes, maar het werd steeds warmer in een lekker zonnetje. De wethouder is geruime tijd gebleven en heeft op meerdere punten gekeken en geholpen. Na afloop werd afgesloten met een lunch. Het was weer een prima werkochtend, waarin veel werk verzet is.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Gemeente Brummen moet financiële situatie structureel verbeteren met herstelplan

GEM. BRUMMEN – Niet overhaast gaan bezuinigen, maar een weloverwogen herstelplan opstellen waar de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.