Home / Rheden-Regiobode / Meer doen met foto’s op iPhone of iPad

Meer doen met foto’s op iPhone of iPad

RHEDEN – In Dorpshuis Rheden wordt op maandag 3 december een workshop gegeven waarin de deelnemers leren wat ze allemaal kunnen doen met foto’s op de iPad of iPhone. Ze krijgen onder andere tips om betere foto’s te maken, leren hoe ze foto’s kunnen bewerken met kaders of teksten en hoe ze een diavoorstelling kunnen maken. De workshop duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname kost 15 euro. Aanmelden kan via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of bij Alberdine Tesink, tel. 06 – 10139493 of computercursussen@bibliotheekveluwezoom.nl.

www.bibliotheekveluwezoom.nl

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.