Home / Rheden-Regiobode / Meer doen met e-mail

Meer doen met e-mail

VELP – Maandagochtend 19 november wordt in de Bibliotheek Velp een workshop Meer doen met e-mail gegeven. Contact houden met bekenden gaat gemakkelijk en snel via digitale post: de e-mail. Een tekst typen en verzenden kunnen veel mensen al wel. Maar een mailprogramma biedt veel meer mogelijkheden. In de workshop komen verschillende onderwerpen aan bod en kunnen vragen worden gesteld. Deelnemers leren onder meer hoe ze een automatische handtekening maken, een bijlage meesturen en hoe ze meerdere mensen tegelijk mailen. Aanmelden kan via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda. De workshop duurt van 10.00 tot 12.00 uur. De Bibliotheek Velp is te vinden aan de Gruttostraat 10a.

Lees ook

Vuil verzameld in Velp-Zuid

VELP – Sigarettenpeuken, bierblikjes, lege flesjes en mondkapjes. De zeventien mensen die zaterdag in Velp-Zuid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.