Home / Brummen-Regiobode / Meepraten over Eerbeekse beek en centrum

Meepraten over Eerbeekse beek en centrum

EERBEEK – De gemeente Brummen verzorgt dinsdag 27 en woensdag 28 november twee informatieve bijeenkomsten over het centrum van Eerbeek en de Eerbeekse beek. Inwoners en belanghebbenden kunnen dan meepraten en input geven over de nieuwe plannen.

Met de vaststelling van het bestemmingsplan voor Eerbeek eerder dit jaar is nu de fase aangebroken om te werken aan de uitwerking van dit plan. De randvoorwaarden zijn er, maar de vervolgstap is het zoeken naar concrete oplossingen en invullingen, bijvoorbeeld als het gaat om de inrichting van het centrumgebied en het geven van een impuls aan de Eerbeekse beek. Iedereen die zich hierover wil laten informeren en wil meepraten over de uitwerking, is welkom bij de informatiebijeenkomst.
Het is de bedoeling dat eind volgend jaar twee masterplannen op tafel liggen voor het centrum en de beek. Een masterplan bevat concrete plannen en een financiële onderbouwing en vormt de basis voor het uitvoeren van concrete initiatieven.
De bijeenkomsten worden gehouden bij de Korenmolen in Eerbeek en duren van 19.30 tot 21.30 uur. Wie er bij wil zijn, kan zich aanmelden via ruimtevooreerbeek@brummen.nl of tel. 0575-568 233 onder vermelding van naam, contactgegevens en de gewenste datum.

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.