Home / Doesburg-Regiobode / Mantelzorgcafé in Doesburg

Mantelzorgcafé in Doesburg

DOESBURG – In De Waag in Doesburg vindt dinsdag 13 november van 10.00 tot 11.30 uur weer een mantelzorgcafé plaats. Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. De bijeenkomst is gratis en koffie en thee wordt aangeboden. Opgave is niet nodig.

www.vithulpbijmantelzorg.nl

Lees ook

Dag van de Ouderen Doesburg afgelast

DOESBURG – Op de eerste woensdag van oktober zou in Doesburg de Dag van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.