Home / Doesburg-Regiobode / Maaltijden van Caleidoz

Maaltijden van Caleidoz

DOESBURG – Voor mensen die tijdelijk of blijvend niet in staat zijn zelf een maaltijd te koken, heeft Welzijnsorganisatie Caleidoz een maaltijdvoorziening om de zelfredzaamheid te ondersteunen. Caleidoz levert vriesvers maaltijden van goede kwaliteit die voor gebruik rechtstreeks vanuit de vriezer gedurende tien minuten de magnetron in gaat. Cliënten krijgen een eigen catalogus en bestellijsten. Het is niet verplicht om wekelijks te bestellen. De bestelling wordt door vaste vrijwilligers in de gemeente Doesburg op donderdagmiddag kosteloos bezorgd. Zij helpen ook, indien nodig, de maaltijden in de vriezer te leggen. Het is mogelijk om een informatiepakket aan te vragen en/of een proefpakket te bestellen.

Tel. 0316 – 526994

www.doesburg.caleidoz.nl

Lees ook

Dag van de Ouderen Doesburg afgelast

DOESBURG – Op de eerste woensdag van oktober zou in Doesburg de Dag van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.