Home / Doesburg-Regiobode / Luxe uitstraling bij de fruitshow

Luxe uitstraling bij de fruitshow

DOESBURG – Bij Museumtuin ‘t Olde Ras in Doesburg vond afgelopen weekend de jaarlijkse fruitshow plaats. Veel mensen wisten weer de weg te vinden naar deze unieke tuin om te kijken naar de honderden fruitrassen die hier gekweekt worden. Ook konden bezoekers jonge bomen van vele rassoorten kopen.
In het gebouw van de museumtuin was wederom zeer professioneel een overzicht gemaakt van alle rassen die worden verbouwd in de tuin. In het midden was een prachtige uitstalling gemaakt van appels en voorwerpen die in de fruitteelt vroeger gebruikt werden. Natuurlijk konden vele soorten geproefd worden. In de gezellige cateringhoek was er heerlijke koffie en thee met appeltaart van appels uit de boomgaard. Informatie over de rassen was natuurlijk ook voorhanden. Ondanks het ietwat druilige weer was het het hele weekend erg druk met bezoekers die van heinde en ver kwamen.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Filmhuis Doesburg vertoont De Beentjes van St. Hildegard

DOESBURG – Filmhuis Doesburg vertoont dinsdag 29 september, woensdag 30 september en donderdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.