Home / Brummen-Regiobode / Loenermark viert negentigjarig bestaan

Loenermark viert negentigjarig bestaan

LOENEN – Voetbalvereniging Loenermark in Loenen bestaat 28 november negentig jaar. Dat wordt uitgebreid gevierd met een jubileumweekend in het weekend van vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november.

Het feestweekend start vrijdag 23 november om 20.00 uur met de komst van oud-wielrenner Gert Jakobs. Hij vertelt op humoristische wijze over het wielrennen en zichzelf. Voor deze avond zijn sponsoren uitgenodigd, maar ook andere geïnteresseerden kunnen deze avond bezoeken. Zij betalen 10 euro per ticket. Henk Hoekman sluit de avond muzikaal af met zijn Single Party.

Zaterdagochtend staat in het teken van het herdenken van leden die zijn overleden. Er wordt bij beide kerkhoven in Loenen een krans gelegd. Dat gebeurt om 11.30 uur bij de Protestante kerk en om 12.00 uur bij de Rooms Katholieke kerk. Voor deze herdenking zijn ereleden en bestuursleden uitgenodigd. Daarnaast zou de Jubileumcommissie het erg fijn vinden als nabestaanden en andere belangstellenden deze herdenking komen bijwonen.
’s Middags wordt er een receptie gehouden voor genodigden. In de avond staat er vanaf 20.00 uur een feestavond onder leiding van de band Session op het programma. De avond is alleen toegankelijk voor leden boven de achttien jaar, met hun partners.

Het feestweekend wordt afgesloten met een Swinging Sunday: een middag voor jong en oud. De Nederlandstalige zangers Gerard Palts en Germaine Stuiver maken er vanaf 15.00 uur een gezellige middag en avond van. Daarnaast staan er diverse eetstandjes en is er vermaak voor de kinderen. Ook wordt deze middag de trekking gehouden van de grote Jubileumloterij. Deze middag is voor iedereen toegankelijk. Een ticket kost 5 euro per persoon. Tot achttien jaar is de toegang gratis. Tickets zijn verkrijgbaar bij de jubileumcommissie.

Lees ook

Vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Op woensdag 30 september houdt dee Dorpsraad Brummen weer een openbare vergadering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.