Home / Rheden-Regiobode / Live muziek bij de Tapperij

Live muziek bij de Tapperij

DIEREN – De band Boh Foi Toch speelt op zaterdagavond 3 november vanaf 21.30 uur live bij Café de Tapperij in Dieren. Boh Foi Toch bestaat uit oud-Normaal-gitarist Paul Kemper, drummer Han Mali, bassist Willem te Molder en trekharmonikaspeler/ liedjeszanger Hans Keuper. De groep brengt een mengsel van zydeco en rock en heeft ook polka’s, walsen, ballads, Folky-deuntjes en Tex-Mex in het repertoire. De teksten zijn in het Achterhoeks. Café de Tapperij is te vinden aan de Hogestraat 58 in Dieren. Kaarten voor het optreden zijn verkrijgbaar via tel. 06 – 18931044 of 0313 – 844254.

Lees ook

Italiaans Velpsch Maal

VELP – Woensdag 30 september wordt in buurthuis De Poort in Velp weer het Velpsch …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.