Home / Rheden-Regiobode / Lichtjesavond op begraafplaats in Dieren

Lichtjesavond op begraafplaats in Dieren

DIEREN – Voor het derde achtereenvolgende jaar worden in de gemeente Rheden lichtjesavonden gehouden op de begraafplaatsen. Met het aansteken van een kaars worden herinneringen aan dierbaren levend gehouden.

Op vrijdag 23 november is er een lichtjesavond op begraafplaats en gedenkpark Imboslaan in Dieren. Tussen 18.00 en 20.00 uur kan iedereen een kaars branden en overleden dierbaren herdenken. De muziek wordt verzorgd door harpiste Merle van der Lijke en fluitiste Sarah van de Lijke. Er is gelegenheid om onder genot van een hapje en drankje samen herinneringen op te halen.

Bij enorm hinderlijk weer gaan de avonden niet door. Dit wordt dan gemeld op de website www.rheden.nl/begraafplaatsen. Op vrijdag 7 december is er tussen 18.00 en 20.00 uur een lichtjesavond op begraafplaats en gedenkpark Heiderust in Rheden.
De lichtjesavonden worden ook dit jaar weer georganiseerd door Iris & de Mol uitvaartverzorging, Monuta Dieren en Team begraafplaatsen gemeente Rheden, met medewerking van Van der Meer Natuursteen uit Arnhem.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.