Home / Rheden-Regiobode / Lezing: Shockeren in de kunst

Lezing: Shockeren in de kunst

VELP – Op zondagmiddag 18 november stelt Maurice Kummer in Velp vragen over (shockerende) kunst. Mag kunst shockeren? Moet kunst shockeren? Shockeert kunst altijd een beetje? En wat doet dat dan met de toeschouwer? Waarom bekijken we kunst? Het zijn allemaal vragen die aan bod komen in deze lezing, die wordt gehouden naar aanleiding van de uitroep Oh My God! Maurice Kummer studeerde Cultuurwetenschappen, was romanschrijver en is nu kunstschilder. De lezing vindt plaats in Nieuwe Ruimte in Velp en begint om 14.00 uur. De entree bedraagt 5 euro, inclusief koffie en thee. Donateurs hebben gratis toegang.

Lees ook

‘t Koffielokaal weer open

DIEREN – ‘t Koffielokaal van de Vineyard in Dieren is weer open. Elke woensdag tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.