Home / Brummen-Regiobode / Lezing over voeding en vitaal water

Lezing over voeding en vitaal water

EERBEEK – Petra Vennik en Henk Pannekoek vertellen vrijdag 23 november in Eerbeek over vitaal water – water ‘zoals de natuur het bedoeld heeft’. Ze vertellen over de eigenschappen van dit water en hoe dit preventief kan worden toegepast voor een goede gezondheid. Daarbij kijken ze naar het belang van vitaal water binnen een gezond voedingspatroon. De lezing duurt van 19.30 tot 21.00 uur en vindt plaats in het Tjark Riks Centrum. De toegang is gratis.

Lees ook

Brandweer verzorgt dorstige schapen

BRUMMEN – Dinsdag 15 september rond 21.20 uur is de brandweer van Brummen te hulp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.