Home / Rheden-Regiobode / Lezing over stinzenplanten

Lezing over stinzenplanten

SPANKEREN – Gerard van Buiten geeft donderdag 15 november om 19.30 uur bij Groei en Bloei Veluwezoom een lezing over stinzenplante . Wat zijn stinzenplanten eigenlijk? Waar komen ze vandaan en wat is een goed stinzenplantenmilieu? In deze lezing geeft Van Buiten, hortulanus van de Botanische Tuinen van de Universiteit Utrecht, een kijkje in een typisch Nederlands stukje tuingeschiedenis en hij vertelt over de meeste soorten prachtige stinzenplanten. De lezing vindt plaats in de Kerkhorst in Spankeren. De toegang is voor leden gratis, belangstellenden betalen 3 euro entree.

Lees ook

Nationale Voetbaldag bij sc Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 12 juni deed sc Rheden mee aan de Nationale Voetbaldag. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.