Home / Brummen-Regiobode / Lezing over ooievaarsdorp

Lezing over ooievaarsdorp

EERBEEK – Vereniging Ouderenbelang Eerbeek houdt vrijdag 9 november om 14.00 uur weer een middag voor ouderen in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Deze middag wordt er een lezing gehouden over het ooievaarsdorp van Gorssel. Aanwezigen horen allerlei weetjes over deze mooie vogels, maar ook over de opvang van de vogels die de hete zomer van 2018 amper konden overleven. De middag wordt afgesloten met een paar rondes bingo. De zaal is vanaf 13.30 uur geopend. De koffie en thee met wat lekkers staan klaar. De entree bedraagt 3,50 euro per persoon.

Lees ook

Herfstcollectie bij Kledingbank

EERBEEK – De Kledingbank Eerbeek in Tjark Riks Centrum in Eerbeek is weer open. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.