Home / Rheden-Regiobode / Lezing over Jemen

Lezing over Jemen

VELP – Jemen is pas sinds de revolutie van 1975 open voor bezoek door westerlingen. Velpenaar Willem Boehmer reisde voor grondwateronderzoek en drinkwatervoorziening van 1975 tot 2000 door het hele land. Tijdens zijn reizen door het land en de vrije weekenden aldaar maakte Boehmer veel dia’s, die hij na zijn pensionering is gaan digitaliseren. Maandagavond 19 november houdt hij een Ik buurt mee!-lezing over Jemen, van 20.00 tot 22.00 uur bij Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. Inloop vanaf 19.30 uur. De toegang bedraagt 4 euro per persoon. Houders van een Gelrepas hebben gratis toegang. Aanmelden is verplicht en kan via lezingen.velpno@kpnmail.nl. Rondom de lezing is er voldoende tijd om nader met buurtgenoten kennis te maken.

Lees ook

Badmintonners gezocht

RHEDEN – De leden van Badmintonclub de IJssel staan vanaf 2 september weer op de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.