Home / Rheden-Regiobode / Lezing over gezonde voeding

Lezing over gezonde voeding

DIEREN – Topsporter en schrijfster Janneke van der Meulen geeft op donderdagavond 8 november een lezing over gezonde voeding, wetenschap en sport in de bibliotheek in Dieren. Janneke schreef onder meer het boek ‘Eet win-win, wetenschappelijk onderbouwd’. De lezing wordt gegeven ter gelegenheid van de nationale leescampagne Nederland Leest die in november loopt. Het thema daarvan is dit jaar voeding. De lezing wordt gehouden van 19.30 tot 21.30 uur in de bibliotheek aan de Wilhelminaweg 30. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via bibliotheekveluwezoom.nl/agenda. De kosten zijn 5 euro voor leden van de bibliotheek en 7,50 euro voor niet-leden.

Tel. 0313 – 415476

Lees ook

Schatgraven naar afgedankte apparaten

DIEREN – BSO KSH De Boomgaard uit Dieren doet mee met de jaarlijkse inzamelactie voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.