Home / Rheden-Regiobode / Lezing eind Eerste Wereldoorlog

Lezing eind Eerste Wereldoorlog

SPANKEREN – Het bestuur van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal houdt, in samenwerking met Stichting Dorpskerk Spankeren, een lezing met het thema Honderd Jaar Einde Eerste Wereldoorlog. De lezing wordt gegeven door de heer Hans van den Berg, Germanist en rondleider op Huize Doorn, na de Eerste Wereldoorlog het woonhuis van de Duitse keizer Wilhelm II. De lezing vindt plaats op donderdag 8 november om 19.30 uur in de Dorpskerk van Spankeren aan de Kerkweg 2. De datum van deze lezing is niet toevallig gekozen, het is op 11 november namelijk precies honderd jaar geleden dat om 23.11 uur ‘s avonds de wapens zwegen en de oorlog ten einde kwam. De entree bedraagt 2,50 euro, leden van de Oudheidkundige Kring hebben gratis toegang.

Lees ook

Geslaagde buitenlesdag op Dorpsschool Rozendaal

ROZENDAAL – Dinsdag 22 september was een bijzondere dag voor de leerlingen van de Dorpsschool …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.