Home / Brummen-Regiobode / Landschapsgesprek over Brummen en omgeving

Landschapsgesprek over Brummen en omgeving

BRUMMEN – Sinds enkele jaren houdt Landschapsnetwerk Brummen een jaarlijkse avond over het landschap van Brummen en omgeving. De volgende avond is op maandag 12 november met het thema Iedereen kan iets doen. Iedereen die belangstelling heeft voor het landschap in de omgeving is welkom. In drie korte presentaties wordt ingegaan op de meerwaarde van tuinen, beheer van bermen en slootkanten voor de biodiversiteit. Er wordt gepraat over het herstel van insecten, vlinders en vogels in het landschap en hoe je als inwoner van de gemeente Brummen zelf iets kan betekenen voor de omgeving.
Tijdens deze avond is het mogelijk mee te denken en praten over verschillende manieren om het landschap te beheren. Aanmelden voor deze avond kan via contact@landschapsnetwerkbrummen.nl.

Het Landschapsnetwerk Brummen is een burgerinitiatief, ontstaan uit de interesse voor het landschap in deze streek en de behoefte om in positieve zin bij te dragen aan wat het landschap zo speciaal maakt. Het netwerk heeft een kwartaalnieuwsbrief, aanmelden kan via nieuwsbrief@landschapsnetwerkbrummen.nl.

Lees ook

Herfstcollectie bij Kledingbank

EERBEEK – De Kledingbank Eerbeek in Tjark Riks Centrum in Eerbeek is weer open. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.