Home / Rheden-Regiobode / Kunstmarkt en -veiling in Velp

Kunstmarkt en -veiling in Velp

VELP – In Nieuwe Ruimte in Velp wordt zaterdag 1 en zondag 2 een kunstveiling en kunstmarkt gehouden. Twintig professionele kunstenaars verkopen zaterdag vanaf 12.00 uur kunst tegen een lage prijs. Op zondag worden vanaf 13.00 uur kunstwerken geveild door veilingmeester Kassiël Gerrits. Er is werk van regionale kunstenaars en donateurs van de stichting Nieuwe Ruimte. Topstukken zijn de zeefdrukken Zaklantaarn van Jeroen Henneman en Ruimte om te Groeien van Gradus Verhaaf. Onder de hamer komen ook workshops en een huiskamerconcert, dat speciaal voor de koper gegeven wordt door zanger/gitarist Hans Hamers uit Nijmegen. Bezoekers die een kunstlot kopen, maken kans op de zeefdruk Dance van de Velpse kunstenaar Rob van Oosten. De te veilen kunstwerken zijn te bekijken op 1 december tijdens de kunstmarkt. Beide dagen is Nieuwe Ruimte open van 12.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

www.nieuwe-ruimte.nl

Lees ook

The Singing Club en Nomadland

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont zondag 27 juni de film The Singing Club. Op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.