Home / Rheden-Regiobode / Kraslotenactie Veelzijdig Velp

Kraslotenactie Veelzijdig Velp

VELP – Veelzijdig Velp, de winkeliersvereniging van het centrum van Velp, is afgelopen week gestart met een kraslotenactie. Bij iedere aankoop van minimaal 10 euro krijgen klanten een kraslot cadeau. Er is een groot aantal prijzen beschikbaar gesteld door de meeste winkeliers in het centrum. De hoofdprijs, een echte gouden pepernoot, heeft een waarde van 449 euro en is beschikbaar gesteld door Juweliershuis Aalbers. De winnaar van de gouden pepernoot kan deze straks naar believen ‘verzilveren’ bij deze sponsor. Naast de hoofdprijs zijn er nog honderddertig andere prijzen te winnen. De kraslotenactie duurt tot en met 2 december. De algemene voorwaarden van deze kraslotenactie staan vermeld op de website van Veelzijdig Velp. Deze Sinterklaaseditie van de kraslotenactie krijgt gedurende de maand december een tweede versie. Ook in deze ronde zijn veel prijzen te winnen.

Lees ook

Opbrengst collecte nierstichting

DE STEEG – Van 13 tot en met 20 september vond in De Steeg de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.