Home / Rheden-Regiobode / Korfballers welkom bij Sios ’61

Korfballers welkom bij Sios ’61

VELP – Korfbalvereniging Sios ’61 uit Velp kan nog nieuwe leden gebruiken. Mensen die geïnteresseerd zijn in korfbal en een keer willen meetrainen, kunnen op dinsdag- of vrijdagavond langskomen. De vereniging heeft zojuist het veldseizoen afgesloten. Zo speelden de B1’ers zaterdag 20 oktober de laatste veldwedstrijd thuis tegen Dvo uit Bennekom.Sios won met overtuiging. Tijdens het zaalseizoen traint de vereniging in De Dumpel aan de Gruttostraat 14 in Velp.

www.sios61.nl

Lees ook

Vuil verzameld in Velp-Zuid

VELP – Sigarettenpeuken, bierblikjes, lege flesjes en mondkapjes. De zeventien mensen die zaterdag in Velp-Zuid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.