Home / Brummen-Regiobode / Koopjesjagen in de manege

Koopjesjagen in de manege

BRUMMEN – Voor paarden was er zondag geen plek in de manege van de IJsselruiters in Brummen. Zij maakten plaats voor een keur aan auto’s, busjes en aanhangers. Verkopers uit alle windstreken vulden de rijhal voor weer een grote kofferbakverkoop. Oude, nieuwe, bijzondere en aparte artikelen werden aangeboden vanuit kofferbakken en aanhangers, maar ook op meegebrachte tafeltjes. Koopjesjagers stroomden in groten getale toe om beslag te leggen op dat ene boek, serviesgoed of dat mooie schilderij van bovenstaande foto. De markt staat al jaren bekend in de regio om het mooie aanbod en er zijn dan ook weer veel spulletjes van eigenaar gewisseld.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Cursus Klik en tik

EERBEEK/BRUMMEN – In de bibliotheken in Eerbeek en in Brummen is een cursus Klik & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.