Home / Rheden-Regiobode / Kookcursus in ‘t Sprengenhus

Kookcursus in ‘t Sprengenhus

LAAG-SOEREN – Vanaf 22 november wordt er iedere maand een kookles gegeven in ‘t Sprengenhus in Laag-Soeren. De lessen maken deel uit van een kookcursus en vinden plaats op 22 november, 20 december, 17 januari, 28 februari, 28 maart en 25 april. Christine Wiegand uit Spankeren is de docent. Zij is bekend door haar originele recepten uit binnen- en buitenland. De cursus duurt steeds van 16.30 tot 20.00 uur. Na afloop wordt er samen lekker gegeten in de huiskamer van ‘t Sprengenhus. De kosten bedragen 17,50 euro per les, in een reeks van zes.

G Eikelboom, ge@eikelboom.nl

Lees ook

‘t Koffielokaal weer open

DIEREN – ‘t Koffielokaal van de Vineyard in Dieren is weer open. Elke woensdag tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.