Home / Nieuws / Koninklijke Rosendaalsche Kapel viert jubileum

Koninklijke Rosendaalsche Kapel viert jubileum

ROZENDAAL – Op zondag 4 november was het feest in het Posttheater in Rozendaal. De Koninklijke Rosendaalsche Kapel vierde er haar 160-jarig jubileum met een uitverkochte show in Afrikaanse sferen. De titel van de show was Yamo Yamo, wat zoveel betekent als ‘ga door!’ en ‘we willen meer horen’. Tijdens de show kon het publiek genieten van optredens van de Kapel zelf, maar ook van dansers van Studio 26, zang van koor Eigen Wijs en Afrikaans slagwerk, dans en zang van Jambo Afrika. Gelegenheidsband Robolton-Art was goed voor wat stevige rock tijdens het concert. Dit bonte gezelschap zorgde ervoor dat de zaal op z’n kop stond. De kreet Yamo Yamo! was veelvuldig te horen.

Lees ook

Schatgraven naar afgedankte apparaten

DIEREN – BSO KSH De Boomgaard uit Dieren doet mee met de jaarlijkse inzamelactie voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.