Home / Brummen-Regiobode / Kledinguitgifte Brummen

Kledinguitgifte Brummen

BRUMMEN – Stichting Ontmoeting Onze Droom houdt woensdag 14 november en vrijdag 16 november, beide dagen van 10.00 tot 13.00 uur, een kledinguitgifte in het pand aan het Marktplein 7 in Brummen. De stichting doet dit in samenwerking met Jannie Hietbrink van de diaconie van de PKN Brummen. Zij hebben kleding, schoenen, beddengoed en dergelijke verzameld en willen dit graag delen met inwoners met een laag besteedbaar inkomen en inwoners die vanuit duurzaamheid kleding een tweede kans geven. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De kledinguitgifte is bedoeld voor inwoners van de gemeente Brummen.

Lees ook

De Boerderij doet mee aan de Grote Clubactie

BEEKBERGEN – Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.