Home / Rheden-Regiobode / Klassiekers in de Tapperij

Klassiekers in de Tapperij

DIEREN – Aanstaande zaterdagavond, 1 december, speelt The Woof live bij café de Tapperij in Dieren vanaf 22.00 uur. De entree is gratis. In The Woof zit een stel jonge honden die wel raad weten met de oude klassiekers. Ze brengen rock ‘n rollmuziek die voor alle leeftijden herkenbaar is. Op jonge leeftijd waren de vier heren al verliefd op vaders’ lp’s, en daar is niets aan veranderd. Jerry Lee Lewis, Chubby Checker, Elvis, The Beatles en The Rolling Stones, dit alles komt voorbij in deze energieke liveshow.

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.