Home / Rheden-Regiobode / Klassieke voertuigen bij Gemaal de Volharding

Klassieke voertuigen bij Gemaal de Volharding

VELP – De leden van de Oranje Klassieker Rit Velp (OKRV) de Vrienden van het Gemaal de Volharding en de gemeente Rheden (eigenaar van het gemaal) houden zondag 25 november van 11.00 tot 13.00 uur een ‘koffieklets’ bij gemaal de Volharding aan de Lathumseveerweg in Velp. Tijdens de koffieklets kunnen eigenaren van oldtimers en klassieke voertuigen van minimaal 25 jaar oud hun voertuig aan elkaar en het publiek laten zien. Alle soorten voertuigen van 25 jaar en ouder zijn welkom, dus ook kleine vrachtauto’s en busjes, tractoren, motoren, brommers en fietsen. Er wordt geen rit gereden. De voertuigen worden enkel rondom het gemaal geparkeerd. Na 30 november start de overgangsregeling voor oldtimers. Dat houdt in dat bezitters van benzinevoertuigen, die onder de regeling van 2017 vallen, van 1 december tot 1 maart de weg niet meer op mogen.

Lees ook

Volleybalvereniging Volta weer van start

VELP – Na een half jaar pauze is volleybalvereniging Volta uit Velp deze maand weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.