Home / Belangrijk / Kinderfilm: Sinterklaas & de Vlucht door de Lucht

Kinderfilm: Sinterklaas & de Vlucht door de Lucht

DIEREN – Zaterdag 1 december is bij Filmhuis Dieren de film Sinterklaas & de Vlucht door de Lucht te zien. Alle kinderen kunnen samen met een aantal Pieten naar deze film kijken en misschien komt de Sint zelf ook nog wel even langs.

In heel het land is er maar één kind dat nooit haar schoentje zet: Floor. Als zij iets wil, vraagt ze het gewoon aan haar steenrijke vader, de baron. Tot Floor op een dag een zwembad vol chocolademunten wenst. Er is geen bakker die aan deze vraag kan voldoen, en dus is er maar één iemand die nog kan helpen: Sinterklaas. Maar 1 miljoen chocolademunten is ook voor de Sint teveel. Floors vader is woedend dat iemand ‘nee’ zegt tegen zijn dochter en ontvoert daarom de Goedheiligman met zijn luchtballon. Als de Pieten 1 miljoen chocolademunten voor hem maken, zal hij Sinterklaas vrijlaten. Lukt het de Pieten om op tijd alle munten te maken en de Sint te bevrijden zodat pakjesavond toch door kan gaan?
Deze film begint om 14.30 uur en wordt vertoond in Schouwburg Theothorne in Dieren. Reserveren is gewenst en kan via www.filmhuisdieren.nl.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.