Home / Nieuws / Kinderen beleven griezelige avond

Kinderen beleven griezelige avond

DIEREN – Met (zelfgemaakte) lampionnen liepen vele jongens en meisjes vrijdagavond mee in de lichtjesoptocht door Dieren, geheel in het teken van Halloween. Niet alleen hadden de kinderen werk gemaakt van een mooie lampion, ook de meeste kinderen waren zelf griezelig verkleed en geschminkt. De Gelreband zorgde voor de muzikale noot en de verkeersregelaars van de wandelvierdaagse zorgden ervoor dat deze enorm griezelige tocht, gehouden door de Dierense Speeltuin, veilig verliep. Bij terugkomst konden de kinderen nog even doorgriezelen in de Spookspeeltuin, waar vele figuranten ervoor zorgden dat de kindjes een spannende en griezelige avond beleefden.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Nieuwkomers ondertekenen participatieverklaring

BRUMMEN – Ondanks alle maatregelen omtrent het coronavirus, was het voor drie nieuwkomers Olga, Nahle …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.